Over Ledent

Ledent is een producent en leverancier van touw, ficelle, netten, ratels, elastieken, accessoires en matten voor Retail, Doe-het-Zelf en de Industrie.

Gevestigd in Hamme, de bakermat van de Belgische touwindustrie, heeft Ledent touw als familiale onderneming een leidende rol uitgebouwd als touwproducent. Onze productie laat toe hoogwaardige touwen te maken en ons wereldwijde netwerk verzekert ons van een toevoer hoogkwalitatieve grondstoffen en eindproducten. Daarnaast beschikt Ledent Touw over een ruim en goed uitgerust magazijn. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten een hoge servicegraad te bieden uit onze voorraad.

ONZE KLANTEN & PORTEFEUILLE

Industriële klanten zoeken naar oplossingen voor hun specifieke verpakkingsbehoeften, bind- of trek vraagstukken of als touw component in hun eindproducten. Ledent heeft een lange ervaring om te luisteren naar deze klanten en gezamelijk de meest optimale touw-oplossing te creëren.

Daarnaast stelt ons assortiment retailers in diverse sectoren (tuin, DIY, bouw, non-food) in staat om een ​​breed assortiment te creëren op maat van de behoeften van hun klanten. Samen met aantrekkelijke verpakkingen en winkelpresentaties slagen we in het verhogen van uw en ons marktaandeel.Ledent heeft een gediversifieerde product portefeuille. Ons assortiment van producten omvat natuurlijke touwen en ficelles, synthetische touwen, netten, ratels, hijs- en sjorbanden, elastieken, matten, kettingen en accessoires.

In 2017 lanceerde Ledent Touw de dienst ‘Twines&Ropes’. Hiermee wordt onze touw ervaring ten dienste gesteld van Europese groothandels en centrale aankooporganisaties. Op deze manier zijn zij verzekerd van de sourcing van kwalitatief natuurtouw dat voldoet aan alle Europese eisen, zowel qua product als productie-omstandigheden. Meer informatie is te vinden op www.twinesandropes.eu

Voor verdere vragen over onze dienstverlening, neem gerust contact met ons op.