Hijs- & sjorbanden, elastieken en netten

Ladingen bevestigen en beveiligen vereisen specifieke oplossingen die de klassieke touwen overstijgen. Als aanvulling op de touw business, heeft Ledent een compleet assortiment van bevestiging- en beveiligingsoplossingen samengesteld. Daarbij laten de verschillende producten toe om de meest diverse problemen veilig aan te pakken.

Sjorbanden

Ons assortiment omvat klemgespen voor gebruik als bagagegordel en sjorbanden voor aanhangwagens, bestelwagen. Voor het zware werk bieden we spanbanden tot 5 Ton, onmisbaar voor de transport sector.

Diverse rateltypes laten toe onze spanbanden op de juiste manier  op te spannen.

Hijsbanden en rondstroppen

Onze rondstroppen zijn eindloze hijsslings, gemaakt van kwalitatieve polyester garens en omhuld door een slijtvaste hoes. Zij voldoen aan alle noodzakelijke certificaties voor de Europese markt. Uitvoeringen beschikbaar van 1Ton tot 6Ton.

De Ledent hijsbanden met lussen zijn beschikbaar in de uitvoeringen 1T, 2T,3T, 4T en 5T. Voor de berekening van de effectieve nuttige werklast is steeds afhankelijk van de hoek waarin de last wordt gedragen.

Contacteer ons om de juiste hijs- of sjorband voor Uw toepassing te selecteren.

Elastieken

De Ledent elastieken laten toe om elke lading vast te zetten. Het assortiment elastieken vult het concept ladingzekeren perfect aan. Maar elk van de individuele artikels hebben hun rol. Toepassingen zijn terug te vinden in de transportsector, hobby, vrije tijd, camping etc.

Onze elastieken hebben een kern van natuurrubber, met een kwalitatief omhulsel van gevezeld of monofilament synthetisch materiaal. Ze zijn steeds weerbestendig, waterafstotend, UV-bestendig en slijtvast.

De elastieken zijn naar keuze verkrijgbaar als individuele verpakking of op bobijn. Aanvullende haken en stopstukken maken deel uit van het assortiment. Daarnaast zijn er specifieke uitvoeringen zoals de bagagespin of de elastieken om partytenten te bevestigen.

Netten

Onze netten bieden duurzame oplossingen voor het afdekken van ladingen. Het assortiment omvat maaszetten voor afdekken en beveiligen van aanhangwagens en containerladingen. Onze gaasnetten laten toe om ook het fijne materiaal op een efficiënte manier af te dekken.

Wij bieden de standaardmaten aan uit voorraad, maar bieden de mogelijkheid om netten op Uw specifieke afmetingen op maat te bestellen.

aanhangernet