Matten

Ledent levert reeds vele jaren een mooi assortiment aan binnen en buitenmatten die het huis schoon houden. Daarbij hebben we steeds aandacht voor de modieuze trends, maar zeker voor een goede kwaliteit en een ecologisch karakter van de matten.

Buiten matten

Hou het vuil tegen voordat het binnengedragen wordt. Onze buitenmatten zijn niet enkel modern van design, maar zijn bovenal efficient in het tegenhouden van vuil.

Ons assortiment wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste markttrends en omvat toppers voor elk seizoen.

OUTDOOR

Binnen matten

Ons assortiment matten voor binnenshuis gebruik omvat zowel de klassieke vuilvangmatten als de meer modieuze doormatten aangepast aan elk seizoen of interieur.

Speciaal voor de keuken bieden wij langere, onderhoudsvriendelijke, keukenlopers. De meeste van onze matten zijn machine wasbaar.

INDOOR

Cocos matten

Cocos is een klassieker in de deurmatten. Ledent heeft een uitgebreide keuze aan hoogwaardige cocos matten, zowel egaal als met een moderne design.

Contacteer ons ook voor Uw vragen voor cocos matten op maat.

COCO

AstroTurf

Ledent is distributeur in België voor AstroTurf, de specialist in synthetische grasachtige matten. Wij verdelen een breed assortiment aan matten uit voorraad in diverse formaten en kleuren. Naast de voetmatten is eveneens AstroTurf op rol verkrijgbaar.

ASTRO