Kettingen, staaldraad & accessoires

Het touw assortiment van Ledent wordt aangevuld bind- en verbindingsoplossingen van staal en roestvast staal. Er zijn 4 productgroepen beschikbaar: kettingen, accessoires voor zowel kettingen en touwen, staaldraad en gecoate binddraad.

 

Kettingen

Onze kettingen zijn op spoelen of in afzonderlijke verpakkingen. We hebben verzinkte en verchroomde kettingen in verschillende vormen, lengte en schakellengtes.

Afsluitkettingen zijn eveneens beschikbaar in kunststof in rood-wit of geel-zwart schakelingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een gepersonaliseerde offerte.

Ketting & touw accessoires

Een uitgebreid assortiment aan accessoires laat toe onze touwen en kettingen te verbinden. Ledent biedt een brede keuze aan puntkousen, spanbouten, oogringen, noodschakels, kelven, draadklemmen etc. Als handelaar kan U eenvoudig een volledig assortiment aanbieden aan Uw klanten, en dit zowel als vrac of individueel verpakt in blisters.

Staaldraad

Als aanvulling op het koord- en ketting assortiment, bieden wij diverse varianten van staaldraad. Deze zijn van hoogwaardig staal of inox vervaardigd en verpakt zodat deze ideaal passen in de winkelopstellingen.

Binddraad

Binddraad kent vele toepassingen. In ons assortiment vindt U binddraad verzinkt of met een kunststof coating. Naast de klassieke draadrol is onze binddraad ook beschikbaar op rolletje met een mesje.

Speciaal voor de tuin hebben wij eveneens bindbuis beschikbaar van hoge kwaliteit en UV gestabiliseerd.